Центр дитячої творчості дбає про розвиток і дозвілля юних тернополян

15 Чер 2014 / 20:51 | 2 коментарі | Переглядів: 3486

IMG_3169.JPG

Комп'ютер! Інтернет! Ігри! Чим ще цікавиться сучасна молодь? Є діти, що прагнуть розвивати свої таланти, для того вони відвідують різні гуртки. Чимало із них - у Центрі творчості дітей та юнацтва.
Центр творчості дітей та юнацтва діє на безкоштовній основі. Від початку створення всі вчителі цього закладу віддають всі сили та натхнення для покращення якості позашкільної освіти. Організаційно-педагогічні методи спрямовані на виховання практичної, творчої, комунікативної та дослідницької діяльності дітей. Центр діє в таких тьох основних напрямках: декоративно-прикладний, музичний та хореографічний.
Центр роздашовується в 4 корпусах на вулицях: Грушевського 2, Лесі Українки 16, Нечая 29 та Купчинського 3. В центрі викладають 15 вчителів, 11 з яких, є народними майстрами в тій чи іншій області мистецтва.
Чимало заходів що є в Тернополі відбуваються за сприяння Центру творчості дітей та юнацтва. Одним із них є свято під назвою "Діти мають право на щасливе дитинство", що відбулося 1 червня та булл присвячене Міжнародному дню захисту дітей.
Програму заходу склав концерт, що був підготовлений спільними зусилями вчителів та вихованців музичної спеціальзації та хореографії Центру. Виставка робіт декоративно-прикладного напряму, конкурс малюнків на асфальті на тему "Щасливе дитинство в моїй Україна" та 3 майстер-класи: "Вироби зі шкіри", який провела Савюк Н. Ю., "Вироби з паперо-пластика" - Швець О. І. та "Вишивка стрічками" - Пархомчук - ще не все до чого приклали руку вчителі цього закладу.
Наше суспільство повинно розуміти всю важливість таких установ та заходів, адже вони заохочують прагнення молоді до самовдосконалення.

Діана ГОГОЛЬ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.