Тернопільщина спрямувала на соціальний захист майже 2,5 мільярди гривень єдиного внеску

25 Січ 2015 / 12:16 | Переглядів: 1574

Комендат Ігор

Протягом 2014 року мешканці області спрямували до бюджету майже 2,5 млрд грн єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. За словами начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігоря Комендата, це на 82,8 млн грн більше, ніж за 2013 рік.

"Саме завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску жителям Тернопілля гарантується гідне пенсійне забезпечення, право на соціальний захист у разі нещасних випадків чи професійних захворювань, безробіття та інші виплати", - зазначив Ігор Комендат.

Станом на початок грудня єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на Тернопільщині сплачує більше 71 тисячі платників. З них понад 21 тисяча юридичних осіб та 50 тисяч фізичних осіб-підприємців. Слід зазначити, що 95% страхувальників області щомісячно подають звітність з єдиного соціального внеску засобами електронного зв'язку з використанням електронного цифрового підпису.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.