Результати відбору на керівні посади органів ДФС Тернопільщини

29 Сер 2014 / 17:55 | Переглядів: 2237

призначення

Рада з кадрових питань ДФС України 22 серпня визначила кандидатів на посади начальників головних управлінь та митниць ДФС п'яти регіонів України.

На керівні посади в територіальні органи ДФС Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької та Черкаської областей претендувало 27 осіб, з яких обрано 12. Відповідні рекомендації щодо розгляду можливості про призначення на посади вже передано Голові ДФС України Ігорю Білоусу.

Зокрема, кадровою комісією запропоновано очолити Головне управління ДФС у Тернопільській області Комендату Ігорю Юлійовичу.

На посаду начальника Тернопільської митниці заступнику Голови ДФС Анатолію Макаренку запропоновано під час підготовки пропозицій Голові ДФС розглянути кандидатуру Марцинюка Володимира Петровича.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.