Потрібно оцінити сім об’єктів

20 Лис 2014 / 16:32 | Переглядів: 1735

аудит

З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість семи об'єктів державної власності.

Чотири із них розміщені у Тернополі. Три перебувають на балансі ДТГО “Львівська залізниця”: частина критої вантажної платформи площею 96 кв.м на майдані Привокзальному, 2 і два об'єкти на майдані Привокзальному, 1 - частина майданчика з покриттям на пероні вокзалу станції Тернопіль з боку міста площею 20 кв.м та частина нежитлових приміщень загальною площею 6 кв.м на 1-му поверсі вокзалу станції Тернопіль. Також потрібно оцінити нежитлове приміщення (кім. №506) загальною площею 16,1 кв.м на 5-му поверсі адмінбудинку на вул. О. Кульчицької, 8, що перебуває на балансі Служби автомобільних доріг в області.
У смт Товсте Заліщицького району оцінки потребують вбудовані підвальні приміщення загальною площею 62,5 кв.м у банку на вул. Українській, 60, що перебуває на балансі Заліщицької райдержадміністрації .

У Борщеві (вул. С. Бандери, 19а) - нежиле приміщення площею 8,6 кв. на 1-му поверсі будівлі, що перебуває на балансі Головного управління статистики в області .

У Бучачі (вул. Міцкевича, 6) - частина коридора площею 4 кв.м на 1-му поверсі адмінбудинку, що перебуває на балансі райвідділу УМВС України в області.
Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 4 грудня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно вартості й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов'язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 27 листопада включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку "На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності". Телефон для довідок - 52-66-85.

Прес-служба РВ ФДМУ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.