Три державні об’єкти потребують оцінки

01 Вер 2014 / 10:47 | Переглядів: 1779

Гроші

З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість трьоx об'єктів державної власності.

Два із них, балансоутримувачем яких є обласне управління “Тернопільекоресурси”, розміщені у Тернополі на вул. Збаразькій,16а. Це частина складу загальною площею 46,1 кв.м та вагончик металевий площею 15,5 кв.м.

У Кременці (вул. Чорновола,1а) потрібно оцінити нежитлові приміщення другого поверху управління статистики загальною площею 43,9 кв.м, що перебуває на балансі Головного управління статистики в області.

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 11 вересня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов'язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 4 вересня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку "На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності". Телефон для довідок - 52-66-85. Детальніша інформація - у газеті "Відомості приватизації" № 34(831) за 27 серпня 2014 року.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.