На вул. Текстильній потрібно оцінити три площадки

07 Кві 2015 / 16:13 | Переглядів: 1975

аудит

З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість чотирьох об'єктів державної власності.

Три із них, балансоутримувачем яких є міжрайонне управління водного господарства, розміщені на вул. Текстильній, 30-А в Тернополі. Це частини площадок із асфальтобетонним покриттям площами 200 кв.м, 1000 кв.м та 700 кв.м.

У Вишнівці Збаразького району потрібно оцінити частину приміщень загальною площею 91,4 кв.м у господарських спорудах палацово-паркового комплексу на вул. Замковій, 5, що перебуває на балансі НЗ "Замки Тернопілля".

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 16 квітня 2015 року о 10 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно вартості й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов'язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 8 квітня 2015 року включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку "На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності". Телефон для довідок - 52-66-85.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.