ЗМІ: Кабмін має намір скасувати половину пільг з ПДВ та податку на прибуток

28 Січ 2013 / 07:50 | Переглядів: 1715

Гроші

У рамках перегляду системи податкових пільг в Україні Кабмін має намір ініціювати скасування близько половини існуючих нині пільг з ПДВ та податку на прибуток. Про це повідомляє Zn.ua з посиланням на джерело в Кабміні.

"Зараз відповідні можливості вивчаються на рівні департаментів міністерств. Надалі з ними працюватиме спеціальна комісія, яка створюється з представників Мінфіну, Міністерства доходів і зборів та Мінекономрозвитку. За попередніми оцінками, може йтися про скасування більш як половини існуючих нині пільг", - розповідає джерело.

Згідно з проектом пропозицій, підготовлених для Держпрограми щодо активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, відповідне зростання надходжень до держбюджету заплановано на рівні 15-20 млрд гривень.

Нагадаємо, що Мінфін ініціює збільшення кількості загальнодержавних податків і зборів з 18 до 20.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.