Тернопільські фахівці виявили фінансові порушення у Монастириську

25 Бер 2013 / 15:39 | Переглядів: 2471

аудит

Тернопільські фінансові інспектори провели ревізію фінансово-господарської діяльностіМонастириського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) і виявили порушення, що призвелидо втрат більше 45 тис. грн.

Найбільш суттєве порушення пов'язане з незаконним нарахуванням індексації грошових доходів населення, що призвело до втрат (включно з зайвими нарахуваннями до державних цільових фондів) майже 30 тис. гривень.

Крім цього ревізією було встановлено покриття витрат сторонніх юридичних осіб, що призвело до втрат майже 15 тис. гривень.

Також інспекторами було виявлено незаконне нарахування та виплату, працівникам територіального центру соціального обслуговування відпускних, в результаті чого було завдано збитків на суму більше 1 тис. гривень, та зайве списання товарно-матеріальних цінностей на суму більше 1 тис. гривень.

За матеріалами ревізії складено 6 протоколів про адміністративні правопорушення.

Прес-служба Держфінінспекції
в Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.