Фінансові інспектори у Борщівському агротехнічному коледжі виявили порушення

27 Тра 2013 / 16:52 | Переглядів: 2927

Гроші

Значна частка збитків, яких зазнав коледж, а це майже 52 тис. грн, виникла внаслідок того, що за рахунок коштів загального фонду кошторису, а не спеціального, здійснював оплату комунальних послуг, що були спожиті студентами платної форми навчання.

Інспекторами також було виявлено порушення пов'язане з завищенням вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт, що спричинило втрати на суму майже 24 тис. грн.

Ревізією також виявлено порушення пов'язане з ненарахуванням плати за проживання в гуртожитку студентами коледжу на загальну суму більше 27 тис. грн, що призвело до втрат.

Ще близько 3 тис. грн збитків виникли внаслідок того, що працівникам коледжу відшкодовано витрати по перебуванню у відряджені без підтверджуючих на це документів.

За матеріалами ревізії складено 4 протоколи про адміністративні правопорушення.

Про результати ревізії проінформовано прокуратуру Тернопільської області.

Прес-служба Держфінінспекції в Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.