Спільними зусиллями до мудрих рішень

02 Лют 2015 / 04:45 | Переглядів: 2258

Петро Якимчук сесія міської ради

Численні зміни до Податкового кодексу, які Верховна Рада прийняла наприкінці грудня 2014 року, здається, ще більше згуртували податківців та органи місцевого самоврядування. Адже, на місцевих народних обранців законодавець поклав обов'язки в стислий термін переглянути раніше прийняті рішення, а також прийняти та оприлюднити нові рішення щодо встановлення ставок податку на нерухоме майно, акцизного та транспортного податку.

У вівторок, 27 січня 2015 року, на черговій сесії Тернопільської міської ради начальник Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Петро Якимчук, був співдоповідачем міського голови з даних питань. Також, Петро Миколайович презентував депутатам "Комплексну Програму мобілізації зусиль Тернопільської міської ради, Тернопільської об'єднаної податкової інспекції по забезпеченню надходжень до міського бюджету на 2015 - 2016 рр.", яку, після активного обговорення, було прийнято.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.