Графік особистого прийому громадян начальником та заступниками начальника Тернопільської ОДПІ

29 Лип 2013 / 16:34 | Переглядів: 5575

якимчук петро податкова

Якимчук Петро Миколайович - начальник Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області - кожний другий і четвертий вівторок місяця з 10.00 до 13.00 та з 14.00 до 18.00 год.

Гудима Світлана Федорівна - перший заступник начальника Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області - кожний перший і третій четвер з 14 до 18 год. з 10 до 13 год.

Кондратюк Олександр Володимирович - заступник начальника оперативного відділу Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області - кожну першу і четверту п'ятницю місяця з 14 до 17 год. та з 10 до 13 год.

Воробець Євген Васильович - заступник начальника Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області - кожний перший і другий понеділок місяця з 14 до 18 год.

Поліщук Іван Васильович - заступник начальника Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області - кожну другу і четверту середу місяця з 10 до 13 год.

Кравець Василь Тарасович - заступник начальника ТернопільськоїОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області - кожний третій і четвертий понеділок місяця з 10 до 13 год.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.