Місцеві бюджети Тернополя і Тернопільського району отримали понад 456 мільйонів гривень

21 Лис 2013 / 14:48 | Переглядів: 1899

Гроші

Саме на таку суму податків і зборів мобілізовано Тернопільською об'єднаною ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області протягом січня-жовтня цього року до казни обласного центру та району. Про це повідомив начальник податкової інспекції Петро Якимчук.

Він зазначив, що до казни Тернополя надійшло понад 391 мільйон гривень платежів. Порівняно з відповідним періодом минулого року це на 27 млн. грн. більше. Бюджет Тернопільського району отримав майже 65 млн. грн., що на 8 млн. грн. перевищує аналогічний минулорічний показник.

На думку Петра Миколайовича, така позитивна тенденція зберігається вже протягом тривалого періоду. „Вважаю, що стабільне наповнення бюджетів усіх рівнів свідчить про зростання довіри платників до нашого відомства та високу оцінку сервісів, запроваджених Міндоходами як для суб'єктів господарювання, так і для громадян,” - констатував очільник податкової інспекції.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.