Для тернополян – відео-консультації

01 Лис 2013 / 07:18 | Переглядів: 1984

податкова будівля

Отримати консультацію з питань податкового, митного законодавства та єдиного соціального внеску тернополян можуть не виходячи із дому. Новий електронний сервіс запропонували у Тернопільській об'єднаній ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області своїм клієнтам - відео-консультації в режимі on-line.

Як зазначив під час презентації новації начальник інспекції Петро Якимчук, одним із основних завдань Міністерства доходів і зборів сьогодні є організація надання адміністративних послуг та додаткових сервісів під час виконання платниками своїх зобов'язань. „З метою забезпечення якісного надання адміністративних послуг Міндоходів розроблено Концепцію, яка затверджена відповідним Наказом № 519 від 30 вересня 2013 року,” - повідомив Петро Миколайович. Даний документ передбачає як удосконалення діючих сервісів, так і розширення послуг для клієнтів відомства. „На виконання вимог вищевказаної Концепції, ми впроваджуємо новий сервіс для платників - надання відео-консультацій в режимі on-line, - роз'яснив очільник податкової інспекції. -

Адже, провівши попередній аналіз, ми зробили висновок, що консультативні послуги користуються неабияким попитом серед наших клієнтів. Так, протягом дев'яти місяців цього року консультативними послугами скористалися майже 40 тисяч клієнтів. І це при цьому що ми регулярно проводимо, семінари, зустрічі з бізнесом, тренінги тощо”. На думку посадовця, запропонований on-line сервіс створить комфортні умови для клієнтів. Платники, виконуючи добросовісно свої зобов'язання щодо сплати платежів до бюджету, не повинні витрачати багато часу на з'ясування тих чи інших законодавчих нюансів, - вважають у податковій інспекції.

Варто зауважити, що апробація даного сервісу триває з середини вересня. Як показує практика ним користуються не лише суб'єкти господарювання, а й пересічні громадяни. За отриманням даної послуги звернулося біля сотні користувачів.

Поки, відео-консультації фахівці інспекції надаватимуть двічі на тиждень у вівторок та четвер з 10.00 год. до 12.00 год. З тематикою on-line спілкування можна ознайомитись на суб-сайті Головного управління Міндоходів у Тернопільській області в рубриці „Заходи для платників”. Бажаючим скористатися новим сервісом варто звертатися до користувача todpi1918 (SKYPE).

Ініціатори новації сподіваються, що представники бізнесу, тернополяни належно оцінять послугу, активно користуватимуться таким сервісом, а отже, розширюватимуть своє коло законодавчих знань, відповідно не допускатимуть порушень у провадженню господарської діяльності та добросовісно виконуватимуть свій обов'язок щодо наповнення скарбниці нашої держави.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ

ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.