Понад 99 млн грн податкових надходжень у місцеву скарбницю

12 Вер 2016 / 23:51 | Переглядів: 1152

Петро Якимчук податкова

Понад 99 млн грн податкових надходжень отримав бюджет Тернопільського району впродовж восьми місяців поточного року. Про це інформував начальник Тернопільської ОДПІ ПетроЯкимчук.

Він зазначив, що це на 42,5 млн грн більше, як за аналогічний період 2015 року. Найбільше, а це - 51,5 млн грн складають поступлення податку на доходи фізичних осіб, а акцизний податок, який "прямою гривнею" надходить до бюджетів сіл та селищ, збагатив місцеву казну майже на19,4 млн грн.

"Єдинники" внесли до бюджету 13,7 млн грн, з яких 3,1 млн грн - сплатили аграрії, авласники та орендарі земельних ділянок - понад 12,0 млн грн.

Сплата податку на нерухоме майно фізичними особами склала 404,3тис грн, а от юридичні особи - власники нерухомості, уже сплатили з початку року більш як 2,0млнгрн.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.