Для кого касовий апарат є необхідністю?

03 Сер 2015 / 19:18 | Переглядів: 2976

касовий апарат

Якщо дохід підприємців, другої та третьої групи, незалежно від обраного виду діяльності, перевищує у календарному році 1 мільйон гривень, то застосування реєстраторів розрахункових операцій для таких платників єдиного податку є обов'язковим.

Також зазначимо, що не підлягають виключенню з Державного реєстру моделі РРО, що раніше пройшли первинну реєстрацію та використовуються суб'єктами господарювання, до закінчення терміну їх служби (терміну, протягом якого виробник (постачальник) гарантує працездатність таких реєстраторів, у тому числі комплектувальних виробів та їх складових частин, збереження інформації у фіскальній пам'яті, за умови дотримання користувачем вимог експлуатаційних документів).

Термін між первинною реєстрацією РРО та датою їх виключення з Держреєстру не повинен бути меншим семи років.

Із Державним реєстром РРО, затвердженим Наказом Державної фіскальної служби України від9липня2015р. №485, можна ознайомитись на офіційному веб-сайті ДФС за адресою: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/94957.html.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.