Половина надходжень – із заробітної плати

09 Жов 2016 / 10:52 | Переглядів: 920

Податкова Гузенков

Податок на доходи фізичних осіб є лідером серед надходжень до зведеного бюджету Тернопільського району. Про це зазначив заступник начальника - начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Тернопільської ОДПІ Володимир Гузенков.

Адже, із 114,5 млн грн загальної суми надходжень за 9 місяців цього року, якіконтролюються інспекцією, 60,3 млн грн - це саме податок на доходи. Його сплата перевершила минулорічну за такий же період на 25,5 млн грн.

Також, майже у два рази зросли надходження акцизного податку, якого поступило до казни району 22,4 млн грн. Орендарі та власники земельних ділянок сплатили 13,4 млн грн плати заземлю, а власники нерухомого майна внесли 2,9 млн грн податку.

Ще майже 15 млн грн надійшло єдиного податку від суб'єктів господарської діяльності, якіперебувають на спрощеній системі оподаткування.

Загалом, дев'ятимісячні надходження цього року більші за минулорічні за такий же період на 48,2 млн грн.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.