Податківці посилюють заходи контролю за ринком підакцизних товарів

17 Гру 2012 / 16:52 | Переглядів: 2071

Гроші

З метою підвищення рівня сплати акцизного податку, посилення контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів, активізації заходів із протидії незаконному обігу підакцизних товарів Державною податковою службою України розпочато проведення комплексу організаційно-практичних заходів під умовною назвою "Акциз".

Одним із завдань вказаних заходів є ліквідація тіньового ринку лікеро-горілчаної продукції. Період Новорічних та Різдвяних свят обрано не випадково, адже саме у цей час, як ніколи, активізується тіньовий ринок алкоголю.

Нагадаємо, що з початку 2012 року співробітниками відділу податкової міліції Тернопільської об'єднаної ДПІ з незаконного обігу вилучено продукції на суму 676,5 тис. грн., в т.ч. 882,8 дал лікеро-горілчаних виробів на загальну суму 505,2 тис. грн., 7 дал спирту на суму 3 тис. грн. та 5295 пачок сигарет на суму 53,95 тис. грн. За фактами протиправної реалізації незаконно виготовлених підакцизних товарів порушено 7 кримінальних справ.

Завершено розслідування та направлено до суду 5 кримінальних справ стосовно осіб, які займались незаконним виготовленням та реалізацією фальсифікованого алкоголю.

За матеріалами відділу податкової міліції Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.