Злагоджено, як хороший годинник

16 Жов 2012 / 12:19 | Переглядів: 2216

підприємець

Саме так, на думку членів Асоціації “Ліга підприємців Тернопільщини” та Клубу бухгалтерів СПКП “Бізнес - центр”, відпрацьований механізм співпраці фахівців Тернопільської об'єднаної ДПІ та небайдужих до новин у податковому законодавстві керівників і бухгалтерів підприємств та суб'єктів підприємницької діяльності - фізичних осіб Адже проста, невимушена та водночас ділова атмосфера, що панує на засіданнях “круглих столів” та семінарах - практикумах, дає змогу вести діалог, корисний як для податківців, так і для представників бізнесу. А таких заходів спільно проведено з початку року уже 20.

Ось і 11 та 12 жовтня членам Клубу та Асоціації було про що поспілкуватись із головним державним податковим інспектором відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю Наталією Венгриняк. Адже питання стосувалось оподаткування прибутку підприємств. Не залишеними були без уваги запитання стосовно відображення в податковому обліку витрат на технічне обслуговування основних засобів, у тому числі орендованих, витрат на страхування майна, наданого у фінансовий лізинг, визначення курсових різниць від перерахунку операцій в іноземній валюті та розрахунок показника від'ємного значення об'єкта оподаткування, що склався станом на 1 січня 2012 року. Особлива увага присутніх була прикута до обговорення права включення до складу витрат платників податку на прибуток витрат, пов'язаних з придбанням товарів у фізичної особи - платника єдиного податку протягом ІІ-ІV кварталів 2011 року та реалізованих після 31 грудня 2011 року. Учасники зустрічі обговорили нові сервіси податкової служби та цілий ряд податкових законопроектів, провели анкетування стосовно діяльності ДПС.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.