На вул. Танцорова здають в оренду два кабінети

07 Кві 2015 / 11:35 | Переглядів: 2489

оренда договір нерухомість

Два об'єкти державного майна має намір передати в оренду Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області.

У Тернополі це частина нежитлових приміщень (два кабінети) загальною площею 23,7 кв.м на другому поверсі будівлі на вул. Танцорова, 11. Балансоутримувач - РВ ФДМУ по Тернопільській області. Максимально можливий термін оренди - 2 роки 11 місяців. Мета використання - розміщення суб'єкта господарювання, що провадить турагентську діяльність

У Зборові (вул. Б.Хмельницького, 22) - частина нежитлових приміщень загальною площею 17,7 кв.м на першому поверсі адмінбудинку, балансоутримувачем якого є Тернопільська дирекція УДППЗ "Укрпошта". Максимально можливий термін оренди - 1 рік. Мета використання - розміщення фінансової установи.

Заяви про оренду приймаються до 16 квітня 2015 року включно за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11 (каб. 603), РВ ФДМУ по Тернопільській області; подаються в окремому конверті з написом "Заява про оренду" із зазначенням найменування та місцезнаходження об'єкта оренди.

У разі надходження двох і більше заяв орендодавець оголосить конкурс на право оренди.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.