Інформація про доходи – доступна

10 Жов 2016 / 22:27 | Переглядів: 1412

податкова запроваджено новий електронний сервіс «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді з

Державною фіскальною службою України запроваджено новий електронний сервіс "Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису". Про це повідомили в управлінні обслуговування платників Тернопільської ОДПІ.

Фахівці зазначили, що фізична особа може сформувати Запит щодо отримання відомостей зданого Державного реєстру про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді виключно для отримання інформації про себе.

Формування Запиту здійснюється за допомогою "Спеціалізованого клієнтського програмного забезпечення для формування та подання звітності/запитів до "Єдиного вікна подання електронної звітності", яке розміщене на офіційному веб-порталі ДФС таєзагальнодоступним для використання.

Запит має підписуватися електронним цифровим підписом з одночасним застосовуванням посиленого сертифікату, після чого надсилатися до ДФС на єдину електронну адресу подання звітності (zvit@sta.gov.ua).

Після обробки запиту на електронну адресу даної фізичної особи направляється файл-відповідь, який містить відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків.

Слід звернути увагу, що відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків велектронному вигляді надаються за останні три роки (по квартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення.

Детальніше з інформацією щодо роботи сервісу та Порядком формування запиту щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису та отримання відповіді на запит з ДФС можна ознайомитися за посиланням: http://sfs.gov.ua/fizichnim-osobam/vidomosti-doxid (Головна>Фізичним особам>Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді), або у Центрі обслуговування платників.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.