"Газпром" вважає ринковими ціни на газ для України і не вбачає підстав для їхнього перегляду

28 Чер 2012 / 18:52 | 1 коментар | Переглядів: 2178

газ

Голова "Газпрому" Олексій Міллер заявив, що його компанія сьогодні не вбачає підстав для перегляду ціни на газ для України.

"Ми на сьогоднішній день не бачимо жодних підстав для перегляду цін. Ціни абсолютно ринкові. Можу сказати, що для України ціни значно нижчі, ніж для кількох країн в Європі", - сказав О.Міллер у середу журналістам за підсумками російсько-українських переговорів у Києві.

Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров раніше заявляв, що в України немає претензій до Росії через укладення невигідних для української сторони газових контрактів. "Нам прикро, що ціна така висока, що нас за щось карають. Але претензії у нас - лише до українських офіційних осіб, які підписали контракт з порушенням чинного українського законодавства та завдали колосального збитку своїй країні", - зазначив він.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.