Досягнемо успіху спільно

23 Гру 2014 / 12:37 | Переглядів: 2579

Якимчук призидія

Тернопільська об'єднана державна податкова інспекція продовжує добру традицію проведення підсумкових семінарів для платників податків наприкінці року. Днями, така зустріч відбулася в конференц-залі ГУ ДФС у Тернопільській області, де розглядалась тема: "Оподаткування-2014: підсумки та перспективи". Відкриваючи семінар, начальник Тернопільської ОДПІ Петро Миколайович Якимчук зазначив: "Як і для всіх, рік, що минає, був непростим. І сьогодні, я хочу подякувати вам, як представникам бізнесу, керівникам, засновникам, приватним підприємцям за те, що в складних економічних умовах, завдяки вашим старанням, держава більш - менш стабільно отримувала належні податки та збори".

Більше ніж 200 платників стали учасниками такого семінару. Найактуальнішими питаннями, які їх цікавили, стали зміни, що були прийняті в 2014 році і уже набрали чинності, а також зміни, що запроваджуються з початку нового 2015 року. Найчастіше питання стосувалися змін з податку на додану вартість, які діятимуть з 1 січня 2015 року.

"Безумовно, усі зміни в чинному законодавстві краще обговорювати спільно, почути думку фахівців, поставити питання та отримати кваліфіковані відповіді" - наголосив Петро Миколайович.

Нагадуємо, що платники податків можуть самі ініціювати проведення таких семінарів, пропонуючи тему для обговорення. Для цього необхідно звернутися до Центру обслуговування платників Тернопільської ОДПІ до консультанта-модератора або зателефонувати за номером : 43-46-10, 43-46-46.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.