"Десятирукий" підприємець

16 Січ 2013 / 14:16 | 1 коментар | Переглядів: 2453

підприємець

Адже тільки так можна назвати громадянина Б., приватного підприємця - жителя обласного центру, який вирішив спростити і так уже спрощену систему оподаткування. Маючи торгові точки на п'яти Тернопільських ринках, він сам “встигав” здійснювати діяльність одночасно на усіх них, не маючи жодного найманого працівника. Відтак, попав в поле зору податківців, які і виявили, що ніякий він не „десятирукий” феномен, а звичайний крутій-мінімізатор податків, не бажаючий легально працевлаштовувати шістьох продавців, виплачувати їм заробітну платню та сплачувати належні платежі до бюджету. Отож, тепер, крім донарахованих декількох тисяч податків, йому доведеться показувати свою “віртуозність” ще й у прокуратурі міста та територіальній державній інспекції праці у Тернопільській області.

За матеріалами управління оподаткування фізичних осіб Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.