Ризиковим суб’єктам господарювання – особлива увага

18 Лют 2013 / 15:59 | Переглядів: 2166

підприємець

З метою запобігання та протидії процесам тінізації економіки Тернопільською об'єднаною ДПІ реалізується комплексна система заходів, направлена на виявлення суб'єктів господарювання, які через відповідні схеми мінімізують власні податкові зобов'язання, або використовуються як інструменти мінімізації для інших.

Протягом минулого року фахівцями відпрацьовано 72 суб'єкти господарювання, які потрапили в їх поле зору як ризикові. У результаті забезпечено збільшення сплати платежів до Державного бюджету (по юридичних особах) за 2012 рік в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року на 216,7 млн.грн.: в тому числі податку на додану вартість на 116,2 млн.грн. та податку на прибуток підприємств на 97,4 млн. грн. Крім того, скасовано свідоцтво платника ПДВ одного суб'єкта господарювання..

За матеріалами структурних підрозділів Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.