РРО – лише з модемами

26 Лют 2013 / 06:35 | 1 коментар | Переглядів: 2169

підприємець

З початку цього року суб'єкти господарювання, які у своїй діяльності використовують реєстратори розрахункових операцій, зобов'язані подавати копії розрахункових документів, сформованих РРО, і фіскальних звітних чеків в електронній формі дротовими або бездротовими каналами зв'язку. Суб'єктам господарювання надано право вибору щодо можливості передачі таких документів. Так, вони можуть придбати РРО нового покоління, що створюють контрольну стрічку в електронній формі та містять вбудовані модеми, або ж доопрацювати наявну касову техніку та приєднати до неї відповідні модеми.

Принагідно нагадуємо, що користувачам касової техніки при її придбанні або заміні необхідно звертатися до центрів сервісного обслуговування або виробників РРО щодо проведення ними відповідного доопрацювання даної моделі у термін - до 1 липня 2013 року. Адже з цього часу використання такої техніки потягне за собою відповідальність, у зв'язку з набранням чинності п. 9 статті 17 Закону „Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг”.

Довідки за тел.: 15-07, 52-12-27
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.