Чортків перейматиме досвід Тернополя у запровадженні новітніх технологій

07 Бер 2016 / 10:17 | Переглядів: 2131

Чортків ш0р85и 465нр

У Чорткові два дні триватиме стратегічна сесія "Місто, в якому я хочу жити...".Метою даного заходуємаксимально згуртувати усіх небайдужих та активних людей, які люблять своє місто та готові взяти відповідальність за завтрашній день Чорткова. Про свійдосвід у запровадженні новітніх технологій та залученні громади до управління муніципалітетомчорківчанамрозповівпомічник міського голови Максим Черкашин.

- Презентував технічні новинки, які ми реалізували в Тернопільській міській раді - Відкритий бюджет, електронний запис до лікаря, систему віче та ін. (всього назбиралось 20 слайдів новинок).Наразі напрацювали бачення розвитку міста та визначили основні ризики.Важливо, що до цього процесу долучились громадські активісти, бізнесмени та місцева влада, - зазначив у мережі facebook Максим Черкашин.

Також жителям міста показали, як функціонує інтерактивна карта прибирання міста та система подачі електронних петицій.

За результатами заходу плануєтьсясформувати практичне бачення Нового міста Чорткова та сформувати проекти розвитку, які реалізують бачення міста.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.