Чи потрібно подавати податковий розрахунок за формою 1ДФ у разі відсутності найманих працівників та факту нарахування і виплати їм доходів у звітному кварталі?

26 Жов 2016 / 14:23 | Переглядів: 1962

податкова платники податків

Відповідно до пп. "б" п.176.2 ст.176 розділу IV Податкового кодексу України особи, якімають статус податкових агентів, зобов'язані щокварталу подавати податковий розрахунок суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, а також суми утриманого з них податку до податкової інспекції за місцем свого розташування (форма№1ДФ).

Відповідно до Порядку заповнення та подання Податкового розрахунку форми №1ДФ, такий розрахунок подається лише у разі нарахування податковим агентом сум доходів найманим працівникам протягом звітного періоду. При цьому, податковий агент при заповненні такого податкового розрахунку не вказує відомості по найманих працівниках, якщо протягом звітного податкового періоду на користь таких працівників не нараховувався та не виплачувався дохід.

Детальніші консультації - у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 тазателефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.