Антимонопольний комітет інформує

21 Сер 2013 / 12:39 | Переглядів: 2064

антимонопольний комітет лого

Надано дозвіл спільному українсько-польському підприємству в формі ТОВ "Модерн-Експо" (с. Струмівка, Волинська обл.) на придбання акцій ПАТ "Верхньодніпровський завод потужного радіобудування" (м. Верхньодніпровськ, Дніпропетровська обл.), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії "Westgrinite Holdings Limited" (м. Нікосія, Кіпр) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ "Будіндустрія-Сервіс ЛТД" (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компаніям "LotteChemicalCorporation" (м. Сеул, Корея)та "VersalisS.p.A." (м. Сан-Донато-Міланезе, Італія) на створенняспільного підприємства у формі акціонерної компанії "YeosuJointVenture" (м. Йосу, Корея).

Надано дозвіл компанії "ABBLtd" (м. Цюрих, Швейцарія) на опосередковане придбання [через компанію "ABBElektrikSanayiA.Ş." (м. Стамбул, Туреччина)] акцій компанії "EL-BiElektrikUluslararasiTicaretveSanayiA.Ş., Inc." (м. Стамбул, Туреччина), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді виконання положень статті 10.1 Договору продажу та купівлівід 31 травня 2013 року, укладеного між компаніями "WaspelB.V." (м. Льовет, Нідерланди), "ABBElektrikSanayiA.Ş." (м. Стамбул, Туреччина) та "ACFinanceB.V." (м. Льовет, Нідерланди), в частині утримання від конкуренції між компаніями "ABBElektrikSanayiA.Ş." та "WaspelB.V.".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.