Зловживання монопольним становищем

20 Сер 2013 / 12:36 | Переглядів: 2375

антимонопольний комітет лого

Чернігівським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету оштрафовано ТОВ "Городнянське ХПП", ТОВ "Елеватор Агро", ТОВ Агрофірма "Обрій" LTD та ПП "Північхліб" на 89 тис. грн за зловживання монопольним (домінуючим) становищем.

За результатами дослідження ринку надання послуг сертифікованих зернових складів Чернігівським обласним територіальним відділенням Комітету було виявлено порушення у діяльності ТОВ "Городнянське ХПП", ТОВ "Елеватор Агро", ТОВ Агрофірма "Обрій" LTD та ПП "Північхліб", зокрема у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем шляхом встановлення економічно необґрунтованих цін на послуги сертифікованих зернових складів.

Відповідно до статті 46 Закону України "Про захист економічної конкуренції" Відділення надало рекомендації трьом зерновим складам: ПАТ "Млибор", філії Менське ХПП ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" і СТОВ "Доч-Хліб" щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.