Антиконкурентні узгоджені дії

23 Вер 2013 / 09:26 | Переглядів: 2382

антимонопольний комітет лого

Тернопільське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало ФОП Цьомик О.П., ФОП Онуферко О.П. та ФОП Баранюк В.С. загалом на 18,8 тис. грн. за антиконкурентні узгоджені дії, що могли призвести до спотворення результатів торгів. Як з'ясувало Відділення, фізичні особи узгодили тендерні пропозиції під час проведення школами м. Тернополя (№10, №16 та класичною гімназією) торгів по закупівлі послуг щодо харчування дітей у школах. Відповідачів зобов'язано сплатити штрафні.

Тернопільське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало ТОВ "Тернопільбуд" та ФОП Іванова С.А. загалом на 65 тис. грн. за антиконкурентні узгоджені дії, що могли призвести до спотворення результатів торгів. Як з'ясувало Відділення, відповідачі узгодили тендерні пропозиції під час проведення Управлінням житлово - комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради відкритих торгів на виконання робіт з реконструкції набережної Тернопільського ставу. Відповідачів зобов'язано сплатити штрафні.

Тернопільське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало ФОП Онуферко О.П, ФОП Цьомик О.П. та ФОП Боднарюк І.М. загалом на 17,4 тис. грн. за антиконкурентні узгоджені дії, що могли призвести до спотворення результатів торгів. Як з'ясувало Відділення, фізичні особи узгодили тендерні пропозиції під час проведення Тернопільською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів №24 Тернопільської міської ради відкритих торгів по закупівлі послуг щодо харчування дітей у школах "послуги їдалень". Відповідачів зобов'язано сплатити штрафні.

Антиконкурентні дії органів влади і управління:

Тернопільське обласне територіальне відділення Комітету припинило порушення в діях 13-ти районних державних адміністрацій, які полягали у встановленні різних відсоткових ставок орендної плати від нормативно-грошової оцінки земельної ділянки з однаковим цільовим призначенням, які встановлювались для суб'єктів господарювання, що діють на одному ринку.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.