Актуальні сервіси від Державної фіскальної служби України

14 Вер 2016 / 05:17 | Переглядів: 1448

податкова контакт-центр ДФС

Кількість електронних сервісів, запроваджених ДФС України та розміщених на офіційному веб-порталі ДФС (sfs.gov.ua), постійно збільшується, наразі їх налічується близько 40.

Їх використання дозволяє платникам отримувати послуги в електронному вигляді, що значно заощаджує час.

Сервіс, що "знає" відповідь на будь які запитання - це Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР). Він дозволяє платнику отримати відповіді з Бази знань щодо застосування норм податкового, митного законодавства або з питань адміністрування єдиного внеску, а також ознайомитись з нормативними документами (http://zir.sfs.gov.ua).

А отримати інформаційно-довідкові послуги та консультації відповідно до Податкового таМитного кодексів України, законодавства з питань сплати єдиного соціального внеску можливо за телефонами: 0 800 501 007 або 044 454 16 13, чи написавши на електрону пошту Інформаційно-довідкового департаменту (idd@sfs.gov.ua).

Для платників функціонує також сервіс "Пульс", яким можна скористатись за електронною адресою http://sfs.gov.ua/others/puls або зателефонувавши за номером: (044) 284 00 07.

Проконсультуватись стосовно нарахування та сплати податків можна у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ за адресою: вул. Білецька, 1 й за телефоном: 43‑46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.