Теребовлянська "Нива" у першому иатчі 1/16 Кубка України зіграла в бойову нічию

15 Вер 2017 / 10:15 | Переглядів: 2343

Теребовлянська "Нива" у першому иатчі  1/16 Кубка України зіграла в бойову нічию

Теребовлянська "Нива" у першому поєдинку 1/16 фіналу кубку України серед аматорських команд на виїзді зіграла в бойову нічию з лідером львівської Прем'єр-ліги ФК "Миколаїв" - 2:2, - повідомляєhttps://ffternopil.com.

У першому таймі теребовлянці володіли повною ініціативою і за всі 45 хвилин дозволили господарям провести всього одну гостру контратаку. Сталося це на початку матчу, коли після флангової передачі з правого краю нападу Балука, замикав дальню стійку Баглай, однак у ствір воріт не влучив. Весь інший ігровий час футболісти "Ниви" нагнітали і в одній з чисельних атак зуміли відзначитися забитим голом. Лівий оборонець "Ниви" Андріан Бабич зробив прострільну передачу, на яку відгукнувся Тарас Кривий і метрів з 10-ти потужно і головне влучно пробив під поперечину без жодних шансів для кіпера ФК "Миколаїв" (0:1).

У другому таймі теребовлянці стали діяти другим номером, намагаючись на швидких контратаках спіймати суперника, одназ яких у виконанні Кривого - Луцика та Шелії завершилася не влучним ударом останнього. Натомість суперник своїм шансом скористався. Роман Гаврилюк помилився при передачі на власній половині поля, пішло перехоплення, яке в кінцевому випадку завершив влучним ударом Клим з місця правого крайнього (1:1). Не пройшло і двох хвилин, як "Нива" знову вийшла вперед. Андріан Бабич вкинув далеко м'яча з ауту, Олександр Боженко дограв епізод, та з лінії поля відкинув м'яча на Немо Шелію, котрий ударом з-пів розвороту поцілив у рамку воріт (1:2). Далі команди обмінювалися гострими випадами (у теребовлянців найбільше запам'ятався небезпечний штрафний удар у виконанні Віктора Ковалика), і в одному з епізодів Роман Гаврилюк порушив правила метрів за 25-ть від воріт. Господарі довго готувалися до удару, і в підсумку зуміли зрівняти рахунок. Коваль пробив і м'яч від ноги капітана "Ниви" Віктора Ковалика зрикошетив у ворота Віктора Ольхового (2:2). У цьому епізоді кіпер теребовлянців був закритий своїми і чужими футболістами та не побачив напрямку польоту м'яча.

Матч-відповідь відбудеться через тиждень у Теребовлі. Зважаючи на специфіку кубкових протистоянь, нічия 2:2 все ж таки більше на користь команди з Тернопільщини. Хоча "Ниві" потрібно добре постаратися, щоб подолати ФК "Миколаїв", адже суперник доволі хорошого рівня і в Теребовлі буде намагатися показати себе з кращого боку.

***

ФК "Миколаїв" (Львівська обл.) - "Нива" (Теребовля) - 2:2 (0:1)

13 вересня. Миколаїв. Міський стадіон. 400 глядачів.

"Нива":Ольховий, Полянчук, Макогон, Ковалик-к, Бабич (Сухецький), Гаврилюк, О. Никеруй, Боженко, Шелія (Оконський), Кривий (І. Сороцький), Луцик (Бодак).

Голи:Клим (62), Коваль (85) - Кривий (32), Шелія (64).

Головний тренер теребовлянської "Ниви" Ігор Яворський по "гарячих" слідах прокоментував хід першого матчу 1/16 фіналу кубка України серед аматорів.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.