Спортивний дайджест

17 Січ 2013 / 14:50 | 1 коментар | Переглядів: 1990

ковзанка

27 січня 08.15 на акваторії Тернопільського ставу відбудеться Кубок міського голови з вилову риби мормишкою з нагоди 100-річчя від дня народження командира військової округи "Лисоня" Української Повстанської Армії Омеляна Польового.

* * *

Відкритий міський турнір з панкратіону, присвячений пам'яті генерала Омеляна Польового відбудеться 26 січня 2013 р. о 17.00 в ТРЦ "Подоляни", Concert hall "Holiday".

* * *

Упродовж січня в Тернополі спробують встановити національний рекорд "Найбільша ковзанка". Про це повідомила Олена Коваленко - координатор проекту "Національний реєстр рекордів України". Для підтвердження рекорду експерти проекту переміряють площу ковзанок на Тернопільському ставі. Загалом у Тернополі готують 5 ковзанок площею 20 на 40 метрів кожна, для проведення змагань 26 та 27 січня "Хокей на озері". Загальна площа п'яти ковзанок становить 4 000 кв.м.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.