Спортивний дайджест

07 Лис 2012 / 15:14 | Переглядів: 1669

премєр ліга 2

Успішно виступили на Чемпіонаті України з важкої атлетики серед 13-15-річних, який відбувся в Славутичі на Київщині вихованці ФСТ "Колос". Марія Теодозів з Хоростківської ОДЮСШ "Колос" стала кращою серед наймолодших у найважчій ваговій категорії. Ірина Копитко з Озернянського філії цієї ж спортшколи виборола бронзову нагороду змагань.

* * *

Департамент спорту вищих досягнень Державної служби молоді та спорту України надіслав інформацію про Всеукраїнський рейтинг із зимових олімпійських видів спорту серед АР Крим, областей та міст Києва і Севастополя станом на жовтень 2012 року. У першій групі областей, де разом із спортсменами Тернопільщини змагаються представники 7 областей та міста Києва, на першому місці перебувають представники зимових видів спорту Сумської області - в їхньому активі 10 533 очки. Спортсмени Тернопільської області посідають друге місце, набравши 10377 очок, на третьому - Чернігівська область з 8 218 очками.

* * *

У рамках 14-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги тернопільська "Нива" здолала у Плисках Борзнянського району Чернігівської області місцеву "Єдність - 2:0. Голи в активі Османова - під час гри та Кабанова - з пенальті. 10 листопада наші земляки прийматимуть на своєму полі стрийську "Скалу".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.