Спортивний дайджест

29 Сер 2012 / 09:14 | Переглядів: 1636

футбольний огляд

У Вінниці на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное в марафонських дисциплінах вихованець Петра Горуновича з Тернопільської ДЮСШ "Буревісник", першокурсник Тернопільського національного економічного університету Ельнур Ахадов в екіпажі каное-двійки разом із львів'янином Романом Дудчаком ий виборов чемпіонський титул у суперечці юніорів на дистанції 18 кілометрів.

У черговому турі елітного футбольного дивізіону країни фаворити закріпили лідируючі позиці. "Шахтар" розгромив "Карпати" - 3:0, "Динамо" здолало "Чорноморець" - 2:0, "Металіст" - "Кривбас" - 3:1 і "Дніпро" - "Волинь" -2:1. У решті матчів зафіксовані такі результати: "Зоря" - "Ворскла" - 1:1; "Іллічівець" - "Говерла" - 2:0; "Металург" З - "Металург" Д -1:2; "Таврія" -"Арсенал" - 1:1.

Тернопільська біатлоністка Олена Підгрушна стала дворазовою чемпіонкою України з літнього біатлону у Тисовці. Спортсменка тріумфувала у спринті та гонці переслідування.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.