Спортивний дайджест

05 Вер 2012 / 11:20 | Переглядів: 1721

футбольний огляд

Тернопільська спортсменка, п'ятиразова чемпіонка Європи Олена Підгрушна, візьме участь у Чемпіонаті Світу з літнього біатлону, що відбудеться з 20 по 23 вересня в Уфі. Як уже повідомляв "Тернопіль вечірній", кількома тижнями раніше Олена Підгрушна стала дворазовою чемпіонкою України з літнього біатлону.

* * *

Перемігши в минулому турі Чемпіонату України на "Донбас Арені" "Динамо", "Шахтар" відірвався від киян уже на шість очок.

* * *

Після перемог над кіровоградською "Зіркою" у Кубку України (4:1) і над ФК "Тернопіль" у Чемпіонаті України (1:0), тернопільська "Нива" у минулому турі друголігових змагань на своєму полі не змогла протаранити захист "Єдності" з Плисок - 0:0. Наприкінці гри тернополяни не реалізували пенальті.

* * *

З нагоди 30-річчя виходу бережанської "Ниви" до другої ліги 2 серпня на міському стадіоні Бережан відбулося справжнє спортивне свято. У гості до місцевих ветеранів футболу, які три десятиліття тому вибороли завітну путівку до класу майстрів, завітали ветерани львівських "Карпат" на чолі зі своїм легендарним капітаном Ігорем Кульчицьким. Захоплююча гра, у перерві якої відбулися різні футбольні конкурси, завершилася з підсумком 7:6 на користь львів'ян.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.