Роман Навроцький: «Здорове молоде покоління – це запорука здорової нації»

26 Лис 2013 / 09:08 | Переглядів: 2837

кікбоксинг Навроцький і Лазаренко нагороджують

24 листопада 2013 року за сприяння Тернопільської міської організації ВО "Свобода", Тернопільської міської ради та обласної федерації боксу та кікбоксингу України відбулася відкрита першість Тернополя з кікбоксингу під гаслом "Кікбоксинг порти дитячої злочинності та наркоманії. Здоров'я нації проти деградації". Участь у заході взяли близько 120 кікбоксерів різних вікових категорій з Тернополя, Львова, Чернівців, Хмельницького, Івано-Франківська, Рівного, серед яких і призери чемпіонатів Європи та Світу.

Тернопільська міська організація ВО "Свобода", наголошує її очільник Роман Навроцький, не вперше підтримує проведення таких заходів, як відкрита першість з кікбоксингу. - "Це уже 4-ті змагання у Тернополі, які ми організовуємо разом з обласною федерацією боксу та кікбоксингу України. Україна за рівнем дитячого алкоголізму займає друге місце серед країн Європи, у нас дедалі більше дітей починає палити у шкільному віці, тому ці змагання проходять під гаслом "Кікбоксинг порти дитячої злочинності та наркоманії. Здоров'я нації проти деградації". Таким чином ми показуємо, що кікбоксинг - це модно і корисно, і закликаємо молодь позбутися шкідливих звичок. Адже здорове молоде покоління - це запорука здорової нації. Кращим спортсменам вручаємо призи, грамоти, медалі. Також приємно, що до Тернополя на відкриту першість з кікбоксингу приїхали спортсмени з багатьох областей України", - наголосив Роман Навроцький.

"Заняття спортом, здоровий спосіб життя роблять людину сильною, упевненою, цілеспрямованою та позитивною. Те, що серед переможців сьогодні домінують тернополяни - означає, що молоде покоління нашого міста талановите, активне і прагне вдосконалюватися", - зазначив один із організаторів турніру з кікбоксингу свободівець Юрій Лазаренко.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.