Команда "ДСО-Поділля" - володар Кубка Тернопілля

26 Сер 2017 / 15:57 | Переглядів: 1984

Кубок області з футболу 2017

"ДСО-Поділля" (Тернопільський район) - "Колос" (Зборів)- 3:0 (1:0)

24 серпня. Збараж. Стадіон "Колос". 1200 гл. +20 град.

Арбітр:Володимир Федунець (Тернопіль).

Асистенти:Володимир Ясюченя (Тернопіль), Іван Сокіл (Тернопіль).

4-й арбітр:МихайлоБрик (Тернопіль).

Делегат-спостерігач:Микола Філь (Тернопіль).

"ДСО-Поділля":Бритковський-к,Гринченко, Скобляк, Кормило, Алексеевич(Ю. Процик, 88),Мищишин, Білик, Вітович, Скибіцький (Н. Стецюк, 88), Литовченко (Цупер, 87), Сорочан (Р. Стецюк, 86).

"Колос":Мазур, М. Турчак, Світлик, Муравський (Забитівський, 82), П. Грабчак (Палій, 46), Комар (Лис, 46), В. Грабчак, Головко (А. Процик, 61), Бардокін-к, Козелко, В. Турчак (Блакита, 62).

Голи:О. Литовченко (26), Ю. Сорочан (60, 85).

Команда "ДСО-Поділля", яка представляє Тернопільський район, стала володарем кубку Тернопільської області з футболу 2017 року. В фінальному поєдинку, який відбувся у Збаражі,вона перемогла зборівський "Колос" - 3:0.

У фіналі кубку Тернопільської області 2017 року між командами "ДСО-Поділля" та "Колос" (Зборів) два колективи показали хорошу гру, але, які будь-якому спортивному змаганні є переможці і є переможені, так і в нашому випадку, кубок виборола симпатична команда з Тернопільського району. Пропонуємо до Вашої уваги переможні миттєвості, які для команди "ДСО-Поділля" та її вболівальників залишаться незабутніми на довгі роки…

Джерело -https://ffternopil.com

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.