«Діти - за мир»

02 Чер 2015 / 21:59 | Переглядів: 1378

Діти за мир

1 червня на Театральному майдані за ініціативи Тернопільського міського центру фізичного здоров'я населення управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту міської ради відбувся спортивно-розважальний захід, присвячений до Міжнародного дня захисту дітей "Діти - за мир".

Свято розпочалось концертною програмою, в якій прийняли участь творчі колективи ТНЕУ під керівництвом Алли Бінцаровської та учні Тернопільської обласної школи мистецтв ім. І.Герети під керівництвом завідуючої диригенсько-хорового відділу Оксани Купецької та викладачів класу вокалу Христини Ткачик та Юліани Хаварівської. А танок подарували маленькі дітки колективу народного танцю "Галичанка" під керівництвом Євдокії Загазей. Хлопці з Тернопільського осередку Міжнародної федерації бойового гопака продемонстрували свою майстерність на показових виступах.

Драйву надали своїми виступами та майстер-класами колективи спортивно-танцювального центру "Fitness House" та Школи вуличного танцю "Nino". Діти та дорослі з захопленням вчилися танцювати.

Між виступами була проведена вікторина з запитаннями від партнера заходу ПП "Колумбус", котрий щедро нагороджував учасників за вірні відповіді.

Під час концерту всі бажаючі брали участь в спортивних естафетах на велосипедах та самокатах. А на "стометрівці" діти змагалися на роликах. Учасники отримали подарунки від ТМ "Ласунка" та видавництва "Школярик". А також була проведена сімейна гра "З Ласункою до перемоги!"

З самими маленькими глядачами гралися аніматори Центру свята "Коровай". Діти весело виконували вправи та завдання від Черепашки та Фіксиків.

На майдані проводились майстер-класи: "Голуби миру" за технікою орігамі, які були випущені в небо на повітряних кульках. Для привернення уваги дорослих до проблеми збереження миру була виготовлена спільна композиція "Збережіть мир для нас".

А поціновувачам декоративно-прикладного мистецтва було запропоновано виставку і майстер-класи з гончарства та малювання від "Школи ремесел".

Висловлюємо особливу подяку відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ , ведучому заходу Юрію Дзюлі, адміністрації Тернопільської обласної школи мистецтв, Тернопільському осередку Міжнародної федерації бойового гопака, спортивно-танцювальному центру "Fitness House", Школі вуличного танцю "Nino" та Центру свята "Коровай" ЗА ПОДАРОВАНЕ ДІТЯМ СВЯТО!

ТМ "Ласунка", ПП "Колумбус" та видавництву "Школярик" окрема подяка за надані для дітей подарунки!

Лілія ПРОЦЬ.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.