Вихованець тернопільської музичної школи підкорив Італію грою на баяні

10 Жов 2013 / 16:27 | Переглядів: 2308

Коваль Богдан акордионіст

Тернополянин Богдан Коваль зайняв перше місце в італійському конкурсі акордеоністів і баяністів Citta di Lanchanо. 9 жовтня відзнакою міськради переможця вшанував міський голова Сергій Надал.

За період літніх канікул хлопчик встиг завоювати перші місця на міжнародних конкурсах у Кіровограді, Дрогобичі, а також гран-прі у конкурсі на Тернопіллі. Запрошення виступити за кордоном юний тернополянин отримав під час конкурсу у Дрогобичі.

За перемогу міський голова 9 жовтня відзначив учня відзнакою, його наставника - подякою. Слова вдячності міський голова висловив також матері, яка прийшла на засідання виконкому з сином.

"Спасибі, що виховуєте гордість нашого міста. Саме ви допомагаєте розвивати талант, даний Богом, саме ви пильнуєте, аби дати йому належну оправу. Тернопіль - багатий на таланти. І це дуже тішить, адже діти - наше майбутнє, їхні таланти - майбутнє нашого міста, нашої країни", - зазначив Сергій Надал.

Очільник міста побажав талановитому музиканту успіхів та додав, що переможцю конкурсу та його наставнику зі спеціального фонду міськради виплатять стипендію.

Джерело: rada.te.ua

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.