Тернопільська обласна бібліотека для дітей святкує 75-річчя

27 Січ 2015 / 10:58 | Переглядів: 2890

бібліотека семінар

Дорогі тернополяни! Шановні гості міста! 27 січня Тернопільська обласна бібліотека для дітей святкує 75-річчя з часу заснування. З нагоди цієї пам'ятної дати, у книгозбірні стартував марафон святкових дійств. Відвідувачам бібліотеки вже пощастило побувати на презентації альбому "Бібліотека об'єднує покоління", взяти участь у Концерті-привітанні від вихованців Центру дитячої творчості "З ювілеєм, бібліотеко!", а також здійснити цікавий екскурс "Сторінками історії бібліотеки".

Усіх бажаючих взяти участь у ювілейному марафоні запрошуємо завітати на: Презентацію книжкової виставки "Від тих хто пише - тим хто читає" - 22 січня; Огляд нових надходжень "Знайомтесь, новинка!" - 23 січня; Презентацію інформаційного списку "Про нас пишуть…"(Публікації за 1970 - 2014 роки)" - 26 січня.

Завершальний урочистий концерт з нагоди 75-ліття Тернопільської обласної бібліотеки для дітей відбудеться 27 січня о 14.00 у приміщенні Театру актора і ляльки. У рамках концертно-вітальної програми "Святкує славний ювілей бібліотека для дітей" відбудуться такі заходи:

- Виставка робіт працівників бібліотеки
"Різнобарв'я талантів бібліотечної родини"

- Демонстрація відеоролика
"Тернопільська дітвора про
обласну бібліотеку для дітей"

- Створення книги побажань
для працівників бібліотеки для дітей

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.