Маліжани Тепнопільщини їдуть до Польщі

13 Гру 2014 / 08:16 | Переглядів: 2056

маліжани

У польському місті Перемишлі 15-17 грудня ц.р. за підтримки Малої Академії літератури і журналістики та Міжнародного Центру впровадження програм ЮНЕСКО в Україні відбудеться традиційний Міст Миру національної, творчої і духовної єдності "Діти за мир". Чималих зусиль для здійснення дитячої мрії, яка відбудеться напередодні великого християнського свята Миколая, доклали керівники відділення Малої Академії у Бучачському районі Лілія Пендзей, Тетяна Шургат, Шпуняр Ольга і Валентина Болячко. Учасники цього заходу - 16 учнів і 6 вчителів Ліщаницької та Бучачської школи. У рамках проведення Моста Миру заплановано концертні виступи школярів Тернопільщини перед учнями та вчителями Комплексу шкіл №2 ім.Маркіяна Шашкевича у Перемишлі та одній із польських шкіл у Перемишлі, екскурсія містом Перемишлем та випуск спільної газети "Розпалка" та "Сузір'я", вручення керівнику МАЛіЖ у Польщі Петру Піпці та керівнику відділення МАЛіЖ у Перемишлі Анні Смолінчак медалі МАЛіЖ.

Заплановано також проведення прес-конференції ректора МАЛіЖ, майстер-клас із журналістики, презентація веб-порталу Малої Академії літератури і журналістики та "Скарби Папча.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.