Презентуй власний бізнес та вивчай підприємництво в Польщі!

17 Вер 2013 / 11:56 | Переглядів: 2441

польська співпраця

Конкурс бізнес-планів та соціальних проектів істотно розширюється! З метою відзнаки найкращих молодих підприємців міста Молодіжний центр праці вводить нову номінацію "Успішний старт!".

Учасниками конкурсу в даній номінації можуть виступити молоді люди віком від 18 до 35 років, які зареєстровані в Тернопільській області як фізичні особи-підприємці або є керівниками суб'єктів підприємницької діяльності.

Участь у конкурсі дає можливість:

взяти участь в міжнародному україно-польському проекті з вивчення досвіду ведення бізнесу в Республіці Польща;

знайти потенційних партнерів, а можливо, й інвесторів;

обговорити з колегами та фахівцями існуючі проблемні питання сучасного бізнесу;

продемонструвати себе, свої досягнення у підприємницькій діяльності, обмінятися досвідом

Успіхи та досягнення учасників стають прикладом для наслідування для тих, хто ще тільки планує розпочати підприємницьку діяльність.

Для участі в конкурсі претенденти подають:
- творчу роботу в довільній формі, яка містить опис підприємницької діяльності учасника в електронній формі (на адресу: centrpraci@gmail.com) та в друкованому вигляді (за адресою: м. Тернопіль, вул. Й. Сліпого,3).
Розгляд матеріалів, поданих учасниками конкурсу, здійснює Експертна рада.

Фінал конкурсу передбачає презентацію фіналістами конкурсу діяльності своїх підприємств та нагородження переможців.

Нагадуємо, що молоді люди, які лише планують зайнятися підприємцькою діяльністю можуть взяти участь у Конкурсі в номінаціях "Виробництво, сфера послуг та торгівлі" та "Соціальний проект". Для цього потрібно подати свій бізнес-план або соціальний проект в електронному та друкованому вигляді до Молодіжного центру праці. Переможці Конкурсу отримають грошову винагороду, цінні подарунки та можливість знайти партнерів для реалізації своєї ідеї.

Термін подачі матеріалів на Конкурс - до 10 жовтня 2013 року.

Детальнішу інформацію можна отримати в Молодіжному центрі праці за номерами телефону: 098 71 11 921, 42 01 36.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.