Запитання й відповіді із Бази знань

23 Сер 2017 / 15:05 | Переглядів: 2000

податкова контакт-центр ДФС

У Тернопільській ОДПІ нагадують, що на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України функціонує Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс.

Даний електронний сервіс дозволяє платнику ознайомитись з актуальними податковими запитаннями та відповідями них, нормативними та інформаційними документами, ставками податків і зборів, дізнатись про останні зміни в законодавстві, отримати письмову консультацію тощо.

Сервіс також надає можливість оцінити якість уніфікованих відповідей назапитання, що містяться у розділі "Запитання-відповіді з Бази знань".

У Державній фіскальній службі запрошують взяти участь в оцінці відповідей зпитань податкового, митного та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на органи ДФС, що є нагальними для суб'єктів господарювання та громадян. До кожної відповіді є можливість залишити коментар, який буде детально опрацьований.

Нагадуємо, що скористатись ЗІР можна на офіційному веб-порталі ДФС запосиланням: "Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс", абозаелектронною адресою: http://zir.sfs.gov.ua. З детальною інформацією можна ознайомитись у розділі "Про ресурс".

За матеріалами Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.