Вітання – в подяку за наповнення бюджету

08 Вер 2014 / 08:15 | Переглядів: 2557

підприємець

Щороку в перші дні вересня своє професійне свято - День підприємця - відзначають представники бізнесу.

З цієї нагоди влада Тернопільщини сьогодні урочисто привітала тих, завдяки кому наповнюється державна казна та розвивається область.
До відзначення кращих підприємців долучилося й Головне управління Міндоходів у Тернопільській області. В урочистому засіданні з нагоди святкування Дня підприємця, що відбулося 5 вересня в приміщенні Тернопільської облдержадміністрації, прийняв участь в.о. заступника начальника ГУ Міндоходів в області Сергій Господарик.

"Напередодні вашого свята хотілося б насамперед щиро подякувати за те, що в такий складний для країни час вам вдається справно наповнювати державну казну і, відповідно, підтримувати економічну та соціальну стабільність держави. Хочу зауважити, що за темпами приросту надходжень до бюджету наша область займає перші місця в Україні. І це, в першу чергу, заслуга платників, які відповідально виконують свої зобов'язання перед державою", - звернувся до підприємців Сергій Господарик.

Сергій Степанович побажав усім представникам бізнесу Тернопілля подальших успіхів у розвитку підприємницької діяльності в ім'я процвітання незалежної України, а також здоров'я, благополуччя і мирного неба. А кращим платникам за вагомий внесок у розвиток підприємництва та економіки рідного краю, сумлінне виконання зобов'язань перед державою, належну сплату податків і митних платежів та з нагоди Дня підприємця Сергій Господарик вручив квіти та грамоти.

Серед нагороджених - генеральний директор товариства "Трейд-Агрохім" Леонід Ківерський, керівник товариства "Микулинецький Бровар" Степан Троян, керівник товариства "Тернопільбуд" Василь Лило та приватні підприємці Віталій Березій, Тетяна Іскрицька і Юрій Кузів.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.