Більшість спрощенців обирають другу групу

18 Чер 2013 / 08:49 | Переглядів: 2172

податкова будівля

Понад 9900 приватних підприємців Тернополя та Тернопільського району обрали спрощену систему оподаткування станом на початок цього місяця. Про це повідомив заступник начальника Тернопільської об'єднаної ДПІ Василь Кравець. „Більшість суб'єктів господарювання надають перевагу другій групі спрощеної системи оподаткування, а це понад 5440 підприємців, - констатував Василь Тарасович. - Популярними серед платників-спрощенців залишаються перша та третя групи: їх обрали відповідно 2160 та 2300 осіб.” П'яту групу єдиного податку обрали 2 приватних підприємці.

На думку Василя Тарасовича, популярність „єдиного податку” серед малого бізнесу є результатом запровадження нової моделі спрощеної системи оподаткування, створення сприятливих умов для ведення бізнесу та належному сервісу податкової служби для платників податків.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.