В автоматичному режимі відшкодовано 2,7 мільйонів гривень ПДВ

17 Лип 2013 / 06:42 | Переглядів: 1768

Гроші

Майже 27,3 млн. грн. податку на додану вартість заявили до відшкодування тернопільські платники цього платежу за перше півріччя цього року. Заявлена до повернення сума податку у червні склала 4,4 млн. грн. Про це повідомив заступник начальника Тернопільської об'єднаної ДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Іван Поліщук.

Він констатував, що з врахуванням попередніх періодів на розрахункові рахунки платників відшкодовано з бюджету 34,6 млн. грн., з них у червні - 2,2 млн. грн. Сума податку на додану вартість, повернута в автоматичному режимі, складає 2,7 млн. грн. „Таким сервісом Міндоходів скористалися лише два тернопільських підприємства,” - деталізував Іван Васильович. Для того, аби кількість суб'єктів господарювання, які могли б відшкодовувати ПДВ в автоматичному режимі, їм необхідно виконати критерій, який передбачає, що середня заробітна плата працівників повинна не менш, ніж у два з половиною рази перевищувати мінімальний встановлений законодавством рівень у кожному з останніх чотирьох звітних періодів.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.