Україна і Росія продовжать "газові переговори" після виборів

24 Жов 2012 / 08:01 | Переглядів: 1863

газ

Україна і Росія повернуться до розгляду "газового питання" в листопаді поточного року. Про це заявив Президент України Віктор Янукович сьогодні під час робочої поїздки до Сімферополя, передає прес-служба Президента України.

"У нас є рух в бік позитиву, у бік розуміння необхідності вирішення цього питання... Ми в черговий раз дали доручення нашим виконавцям, які займаються цією проблемою, і я думаю, що вже в листопаді ми знову будемо з цієї проблематики зустрічатися і обговорювати це питання", - зазначив Янукович.

Говорячи про підсумки свого робочого візиту до Москви, глава держави зазначив, що "є різні варіанти підходів (до вирішення газового питання) - пакетна угода, яка може вирішити цю проблему".

Президент наголосив, що газова проблематика обговорюється під час всіх зустрічей з російською стороною на найвищому рівні.

Нагадаємо, вчора, 22 жовтня Янукович під час зустрічі з Президентом Росії Володимиром Путіним у підмосковній резиденції в Ново-Огарьово заявив, що переговори з Росією про ціну на газ для України тривають, і Київ розраховує на економічно обгрунтовану і справедливу вартість палива.

Джерело: РБК-Україна

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.