У Тернополі відкриють нову тролейбусну лінію, яка сполучить вулиці Протасевича, Довженка та Лесі Українки

07 Жов 2015 / 11:38 | Переглядів: 1828

транс мережа

У зв'язку з цим в комунальному підприємстві “Тернопільелектротранс” планують змінити рух двох тролейбусів 3 і 5 маршрутів.

- Буде змінено два маршрути. 5 маршрут буде змінений, де ми зв'яжемо вулицю Морозенка з 2 лікарнею, з онкодиспансером, там вже людям буде близько йти. Через вулицю Довженка на ринок і назад. І третій маршрут тролейбуса, в такому разі, ми будемо пропонувати вулицю Морозенка з'єднати з педагогічним університетом. Дуже було багато звернень від студенства, - розповідає директор КП "Тернопільелектротранс" Андрій Мастюх.

Нова тролейбусна лінія, яка з”єднає вулиці Протасевича - Довженка - Лесі Українки, з'явиться у Тернополі вже в жовтні, каже Андрій Мастюх.

- Є доручення міського голови, щоб ми до 15 числа завершили її. Прикладаємо максимально зусиль працюють люди в дуже навантаженому графіку, бо це є спеціалізована робота, таких фахових працівників на стороні знайти неможливо тому ми використовуємо наших працівників, - каже Андрій Мастюх.


Джерело

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.