Яка довідка підлягає заміні?

03 Тра 2018 / 21:56 | Переглядів: 1983

податкова електронний сервіс дфс

У відділі реєстрації та обліку платників Тернопільській ОДПІ нагадують, що відповідно до п. 9.4 розділу ІХ Порядку обліку платників податків і зборів, у разі внесення змін у дані, що вказуються у довідці за формою № 34-ОПП "Довідка про взяття на облік платника податків, відомості щодо якого не підлягають включенню до Єдиного державного реєстру" (найменування (прізвище, ім'я, по батькові), місцезнаходження (місце проживання) платника податків, керівника контролюючого органу, в якому платник податків перебуває на обліку, тощо), довідка за формою № 34-ОПП підлягає заміні у податковій.

Для отримання нової довідки платник податків подає до контролюючого органу за основним місцем обліку звернення із зазначенням причин заміни та доданою до нього старою довідкою. Фахівці податкової інспекції протягом двох робочих днів після такого звернення видають (надсилають) платнику податків нову довідку.

У такому самому порядку видається дублікат довідки замість зіпсованої чи втраченої або копія довідки. У разі втрати довідки нова довідка видається за заявою платника податків, у якій надані пояснення і викладені обставини втрати довідки або до якої додані документи, що підтверджують факт втрати довідки.

Про видачу кожної довідки за формою № 34-ОПП робиться запис у журналі за формою № 14-ОПП, а відповідний запит зберігається у реєстраційній частині облікової справи платника податків.

Докладніше - у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1. Довідки за телефоном: 43-46-10.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.